Geçici Kızlık Zarı Dikimi

Kızlık zarı dikimi ile uğraşmayın! Ameliyatsız ağrısız, daha uygun maliyetle yapay kızlık zarı satın almayı düşün.

Kapat

Yapay Kızlık Zarı

 229,00

Kızlık zarı onarımları ‘Geçici Kızlık Zarı Dikimi’ ve ‘Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi‘ şeklinde iki farklı şekilde yapılmaktadır.

Geçici kızlık zarı dikimi nasıl yapılır?

Geçici kızlık zarı dikimi genelde lokal anestezi altında, yani o bölgenin uyuşturulması ile yapılır. İşlem ortalama olarak 5-20 dakika kadar sürer. Amaç kızlığın tamirinden çok; ilk cinsel ilişki ile birlikte kanama gelmesinin sağlanmasıdır.

Geçici kızlık zarı dikimi evlenmeden bir kaç gün önce tercih edilen dikimdir.

Geçici kızlık zarı tamiri sırasında, kızlık zarının iç kısmındaki vajina duvarları dikiş ipliği ile karşılıklı olarak birbirine yaklaştırılmaktadır. Bu şekilde ‘ilk gece kanaması’ benzeri bir durum ortaya çıkmış olur. İşlemin her hangi bir riski bulunmaz ve oldukça ağrısızdır. İşlem sonrası antibiyotik ve ağrı kesici kullanılmasına dahi gerek yoktur.

Evlilik öncesi bekaretini kaybetmiş ve kızlık zarı diktirmek istiyorum diyen hastaların birçoğu geçici kızlık zarı dikimi nasıl yapılır diye internette arıyorlar. Yaklaşık 20 dakika süren ve lokal anestezi yani bölgesel uyuşturma ile gerçekleştirilen operasyonda vajina girişi uyuşturulduktan sonra eski yırtılmış kızlık zarı kanatları birbirine dikilir ve bütünlük sağlanır. Kızlık zarının geçici olarak dikilmesinde aynı gün bile cinsel ilişkiye girebilirsiniz.

Geçici kızlık zarı dikimi ( kızlık zarı tamiri ) flep kaldırma yöntemi ile kalıcı yönteme göre fiyat olarak nispeten biraz daha uygundur. Fakat diğer yazılarımızda da belirttiğimiz üzere flep yöntemi ile yapılan kızlık zarı dikimi işlemini geçici yöntemden ayıran en büyük özellik kanama olmasının istenilen cinsel ilişkinin ne zaman olacağının önceden belirlenmesine gerek duyulmamasıdır.

Kızlık zarı nasıl bozulur? Kızlığın bozulduğu nasıl anlaşılır?

Kızlık zarı en fazla cinsel ilişki sırasında, onun haricinde mastürbasyonda vajina içerisine yabancı bir cisim sokularak veya genital bölgeye alınan darbeler sonucunda yırtılabilmektedir.

Kızlık zarının yırtılması sonrasında kanama ortaya çıkabilir veya bazen hiç kanama olmayabilir. Acı da bazen olabilir, bazen de olmayabilir.

Yapılan bir jinekolojik muayene sonucunda kızlık zarının bozulup bozulmadığı bir jinekolog hekim tarafından kolaylıkla anlaşılabilmektedir. Bazı şüpheli durumlarda daha detaylı bir görsel inceleme şarttır.

Geçici Kızlık Zarı Dikimi Hakkında En Sık Merak Edilenler

Jinekolojik muayene ile kalıcı kızlık zarı tamiri yapıldığı anlaşılır mı?

Evet. Muayene sırasında böyle bir işlemin yapıldığı bir jinekolog hekim tarafından anlaşılabilmektedir. Ancak karından yapılan ultrason veya MR tetkikleri gibi görüntüleme testlerinde veya kan testlerinde ortaya çıkmaz.

Geçici kızlık zarı dikimi kesin sonuç verir mi? diye merak edilen oldukça bayan mevcuttur.

İşlem yapıldıktan ne kadar süre sonra jinekolojik muayene yapılabilir?

İşlem yapılıp ilişki gerçekleştikten bir ay sonra yapılan jinekolojik muayeneler sırasında, daha önceden kızlık zarı onarımının yapılıp yapılmadığı anlaşılmaz. Gebelik takipleri ve doğum sırasında da anlaşılmaz.

Geçici kızlık zarı onarımı kimler için uygundur?

Evlilik süresi 1 aydan daha kısa sürede olanlar için kızlığın geçici onarımı tercih edilmelidir. Çünkü kalıcı onarımın iyileşmesi için yeterince zaman kalmayacaktır.

Evlilik süresi 1 aydan uzun olan ve vajina daraltma operasyonu da isteyenlerde hangi yöntem tercih edilmeli?

Geçici kızlık zarı dikimi kaç gün dayanır ve kesin çözüm mü?

Evlilik süresine bir aydan fazla ve aynı seansta vajina daraltma ameliyatı da tercih eden hastalar için en uygun yöntem ‘kalıcı kızlık zarı dikimi’ olacaktır.

Mikrocerrahi yöntemi ile kalıcı kızlık zarı tamiri sırasında (aynı anda) vajina daraltma ameliyatları da yapılabilecektir.

Lazer ile vajina yenileme işlemi ile birlikte, aynı seansta geçici onarım veya kalıcı kızlık onarımları da günümüzde yapılabilmektedir. Lazerle vajina sıkılaştırma, gençleştirme işlemi ‘Lazer vajinal rejuvenasyon’ olarak bilinmektedir. Lazerle vajinal sıkılaştırmadan 4 gün sonra ilişki serbestliği vardır.

Geçici kızlık zarı dikimi evlenmeden kaç gün önce yapılır?

Geçici yöntem ile kızlık zarı tamiri evlenmeden önce 1 ile 7 gün arasında yapılır. Daha erken yapıldığı takdirde başarı şansı azalacaktır. Evlilik süresine 1 aydan daha fazla var ise kalıcı yöntem ile kızlık zarı tamiri tercih edilmelidir. Bu şekilde tam bir vajina darlığı elde edilebilmektedir.